TJÄNSTER

DAHLGRENS EL & LJUS AB

DIN ELEKTRIKER I STOCKHOLM

Vi utför alla typer av installationer.

Aktiv med egen båt i stockholms Skärgård


kan vi erbjuda samtliga tjänster till alla våra kunder i skärgården

Då vi även sammarbetar med andra båtburna hantverkare, tex Snickare, Rörmokare, Målare, Frakbåtar, kanvi ofta erbjuda våra kunder totalentreprenad  


Vår hemmahamn finns i åkerberga norr om stockholm

Kvalitet

För oss är kvalitet det viktigaste när det kommer till ett arbete och att du som kund ska känna dig trygg med Dahlgrens El & Ljus AB. Det är också en självklarhet för oss att arbetet är färdigt på utsatt tid och att det blir korrekt gjort enligt de krav som finns. Vi lämnar alltid en egenkontroll efter ett utfört arbete.


Miljö

Vi tycker att det är viktigt att värna om miljön och eftersträva en hållbar elutveckling. Därför är det betydelsefullt att använda material som är miljövänligt.

Dahlgrens El & Ljus AB väljer alltid med omsorg vilket material som används under ett arbete. 


Barnsäkerhet

Med barn i hemmet är det viktigt att elen är säker. Vi bistår såklart med en pålitlig elsäkerhet när vi utför vårt arbete så att alla  familjemedlemmar kan vara trygga.


Läs mer om barnsäkerhet på Elsäkerhetsverkets hemsida:

ROT-avdrag?

Så här fungerar rot- och rutavdraget

Det är vi som utförare som ansöker om ROT- och rutavdrag åt dig som kund. Efter utfört arbete gör vi ett utdrag på arbetskostnaden på fakturan åt dig. Avdraget för ROT-arbete får max vara 30 procent av arbetskostnaden.

ROT- och RUTavdraget är tillsammans max 50.000 SEK per person och år.


Villkor för rot- och rutavdrag

Du som önskar ROT-avdrag måste bo i bostaden och äga den. Vi som utförare får inte vara närstående till dig som kund. Fler villkor för att få ROT-avdrag hittar du på skatteverkets hemsida.Klicka på Ikonen för att läsa mer på skatteverkets hemsida:

D. EL & LJUS AB

Svärdlångsvägen 37

120 60 Årsta

Copyright © All Rights Reserved

org:559032-3811

Innehar F-skatt

Tel: 072-3883322

Mail: info@dahlgrensel.se